Левски продължава да се готви на пълни обороти за домакинството на Ботев (Враца) в понеделник. Двубоят с врачани е в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. Голмайсторът на "сините" Билал Бари продължава да изпитва болки, но състоянието му не се е влошило и той ще бъде готов за мача в началото на следващата седмица, пише "Тема спорт". От заниманието е отсъствал Драган Михайлович, но швейцарецът ще бъде на разположение на Станимир Стоилов за срещата с Ботев Враца.

Левски привлича Марлон Дъглас де Салес Силва

Левски урежда трети бразилец за зимната си селекция

Той е на 24 години и играе като крило

Треньорът на сините до последно ще преценява дали да го включи от първата минута в двубоя. Отделно от групата се е готвел Христос Шелис, но кипърецът е получил почивка заради ангажиментите си към младежкия национален отбор на родината си и ще се включи на пълни обороти в днешната тренировка на сините.

Треньорският щаб на Левски е наблегнал на различни тактически варианти по време на заниманието и целта на Станимир Стоилов е отборът му да стане по-агресивен в завършващата фаза на играта.

Тимът е упражнявал и бързо придвижване от защита в атака. На няколко пъти Мъри заяви, че възпитаниците му трябва да създават повече голови положения по време на двубоите.