Бившият защитник на Левски - Драган Михайлович заяви пред колегите от "dsport", че продължава да поддържа контакт с играчи на "сините". Сърбинът с швейцарски паспорт в момента носи екипа на клуба, в който е израснал - Белинзона. Михайлович е капитан на тима и вече играе на нова позиция - полузащитник.

"На този етап всичко е наред. Прибрах се у дома. Белинзона е клуб, който ме познава от дете. Капитан съм на отбора. В първенството не се представяме по най-добрия начин, защото целта ни е да бъдем в топ три, за да се класираме в Първа лига и се борим се за това. Аз се представям добре. Имам три гола и три асистенции. Смених позицията, вече съм халф, така да се каже действам като номер 8. По-добре се чувствам. По-близо съм до вратата, играя повече с топката и заради това имам повече голове и асистенции.

Тази година от една страна беше трудна, но от друга и много успешна за Левски, защото спечелихме Купата на България. Това бяха много хубави моменти в Левски. Много ми е приятно, че бях с такива съотборници, че работих с такива хора в клуба. Мисля, че сърцето ми остана в Левски. Продължавам да поддържам контакт. Днес е рожденият ден на Билал Бари и му се обадих да го чуя, в контакт съм също с доста други момчета. Те сега са в Дубай, но разговарях наскоро с Цунами, Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. В прекрасни отношения сме. Имам приятели, които са извън клуба, но си запазихме връзката. В момента аз съм привърженик на Левски. Поддържам отбора, гледам го винаги, когато имам възможност. Чакам добра възможност, за да мога да дойда и да го направя и на стадиона.

Ако бях вкарал онова положение срещу ЦСКА на финала за Купата на България, всичко щеше да бъде топ, но и така не може да се оплачем. В този мач всички заедно с треньорите и щаба, бяхме подготвени отлично. Направихме всичко, за да се получи перфектен мач. Противник ни беше градският опонент - ЦСКА. Фантастично беше, че доминирахме по този начин. Беше страхотно по трибуните, където беше моето семейство - баща ми, майка ми, жена ми и децата ми. Донесохме купа на хората, които толкова години бяха до Левски, въпреки че нямаше успехи. Ние искахме да сме тези, които ще донесат купата, но и работихме много за това. Господин Стоилов имаше важна роля, защото ние започнахме да работим здраво още на подготовката в Турция. Шест месеца бяхме фокусирани само върху футбола и бяхме много радостни, че в крайна сметка успяхме.

Първите ми три-четири месеца в Левски бяха трудни, защото имаше футболисти, които гледаха парите и такива, които бяха тук, за да са в Левски. Аз дойдох, за да играя футбол и не съм го крил. Беше ми трудно да гледам съотборници, които мислят само за пари, а не са готови да играят без пари за Левски! В клуба нямаше контрол. Това се промени, когато дойде Станимир Стоилов. Той организира клуба. Трябва да се уважават феновете. Всички в клуба да го правят, а който не желае, може да си ходи. Това беше голяма промяна.

Още има фенове, които ми пишат съобщения на телефона. Надявам се, когато имам по-малко ангажименти, защото все пак сме в сезона, да мога да дойда и да гледам отбора. Мисля, че съм си оставил вратата отворена, за да мога да ходя при отбора, а защо някой ден и да не играя отново за Левски", каза Михайлович.

Левски поздрави Билал Бари, не забрави и за Кривия

Левски поздрави Билал Бари, не забрави и за Кривия

Въпросните празнуват рождени дни