Новият треньор на "Левски" Ратко Достанич отрече информациите, че ще привлече и Дуци Симонович в своя щаб. "Това не е вярно. Помощниците ми са ясни и вече са обявени. Това са хората", заяви сърбинът.

Той обяви още, че не планира да купува скъпи играчи или да води свои сънародници при преодоляване на третия квалификационен кръг от Шампионската лига. "Дай боже, да влезем в групите. Ако това стане, ще залагам по-скоро на млади левскари, таланти, от които да правим бойци за бъдещето. Но сега имаме една цел - да минем "Баку"", сподели Достанич.

Той все още не е наясно дали ще пусне новопривлечения Ортега срещу "Баку", без нигериецът да е свикнал с отбора. "Признавам, не знам още. Сега му гледам мачове за "Славия". Трябва ми още ден-два, за да преценя", обясни Ратко.

Той е много доволен от обстановката, която е заварил. "Има настроение. Познавам някои момчета като Топузаков и Петков, други са млади, ентусиазирани и с качества. Можем да пробием. Удоволствие ще е да работя с Гонзо. Никога не съм крил, че го уважавам и като футболист, но най-вече като човек. Очаквам да имаме успехи", завърши треньорът.