От популярната Фейсбук страница "Синя приказка" нападнаха изпълнителния директор на Левски Ивайло Ивков за твърденията му, че в клуба са пристигнали оферти на стойност 6 милиона лева за Андриан Краев и Хосе Кордоба.

Днес Изпълнителният директор на "сините" свика закрита пресконференция, на която пред журналисти показа предложенията, които са пристигнали в клуба.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"И какво стана сега, кой е лъжеца, Сираков ли? Голям автогол си забиха от драпане за власт и интриги. Запишете днешния ден като самоубийството на Сдружението и слугинския резил на Ивков. Аз като ви говорих нещо, не съм си го измислял така наизуст. Това за скритата пресконференция пред отбрани журналисти даже няма да го коментирам. Явно това ще им е прозрачноста и ако вземат акциите.

Ивков: Аз не бих допуснал нова "Казанска афера"

Ивков: Аз не бих допуснал нова "Казанска афера"

Изпълнителният директор разкри за намеса на Сираков в преговорите за Кордоба

Ивков е показал това, което се очакваше, защото то друго в клуба няма. 2млн евро за Кордоба и 600к за Краев. Това прави общо 5,2млн лева. И Сираков не е излъгал - прав е като каза, че оферти за 6млн не са идвали в клуба. Което прави Ивков лъжеца. Отделно от сумата на Кордоба има едни 30% комисиони, които Ивков е изготвил и това прави, че още по малко пари щяха да влязат в касата на клуба.

Вие си ги смятайте колко, като от сумата за Кордоба извадите 30%. Да не говорим, че излъга и, че Сираков еднолично отказал офертите, а то се оказа че са взели решението заедно с Мъри. Последващата оферта за Кордоба от Сочи за 2,5млн евро изобщо няма смисъл даже да се коментира, защото е по смс и не е официална до клуба. Но просто като щрих - и да беше официална, то не само Нап, а и банките са ни посъветвали да не правим сделка със Сочи.

Напрежението в Левски продължава, Ивков показа офертите за 6 милиона

Напрежението в Левски продължава, Ивков показа офертите за 6 милиона

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде брифинг без камери и микрофони

Защото собственикът на Сочи Борис Ротенберг е с наложени санкции от САЩ/Великобритания/ЕС поотделно. Както и цялото му семейство. Само тъпакуси като Ивков и Сдружението биха тръгнали да правят бизнес с такъв човек в момента. И както казах онзи ден - добре, че Наско не им се е вързал, защото втората казанска афера като нищо щеше да ни сполети отново. А може би онея това са искали. Така, че след като се доказа, че лъжеца е Ивков, то по думите на Сдружението трябва да си подаде оставката, макар, че той трябваше да го е направил отдавна..."

Определиха Иво Ивков за най-добрия изпълнителен директор в модерната история на Левски

Определиха Иво Ивков за най-добрия изпълнителен директор в модерната история на Левски

Ето кой е на това мнение