Легендата на Левски Добромир Жечев не е доволен от селекцията на "сините". Той също похвали сериозно треньора на отбора - Петър Хубчев.

"Петър Хубчев искаше да привлече и по-добри футболисти, но не знам поради какви причини те не дойдоха в състава. Не смятам, че селекцията е много добра, не знам защо се получи така, има постове, на които някои играчи са без алтернатива. Но не мога да взема отношение по нея, защото не съм вътре в клуба. Все пак новото ръководството се справя сравнително по-добре от предишното. Това ми прави най-голямо впечатление.

Хубчев е амбициозен професионалист и за момента това се вижда в отбора. Първото полувреме срещу ЦСКА се забеляза това, но през втората част го нямаше. "Червените" имаха и късмет. Треньорът си върши работата, тепърва тя ще започне да дава резултати. Левски трябва да излезе от спиралата на честата смяна на наставниците.

Похвално е, че Левски се държи в челото на класирането. Дано се види израстване след паузата в първенството за националните отбори. За момента все още е в играта за титлата. Левски има великолепна публика, която подкрепя отбора и ще помогне. През сезона имаше и колебливи представяния, и силни. Това показват и конкурентите Лудогорец и ЦСКА. На "сините" им е необходимо постоянство - само с него могат да вървят напред", каза той пред "Тема Спорт".

Клуб от ОАЕ преговарял с Левски за Станислав Костов

Клуб от ОАЕ преговарял с Левски за Станислав Костов

Интересът към голмайстора бил сериозен