Бившият футболист и треньор на Левски Добромир Жечев заяви, че без класни попълнения "сините" няма да са сериозен претендент за титлата и през следващия сезон.

Ето какво каза той пред "Тема Спорт":

"Левски и ЦСКА завършиха 0:0 в полза на Лудогорец. Смятам, че "сините" с този състав, с който стартираха, заслужено спечелиха точката. Дори ако имаха малко шанс при удара на Станислав Костов в гредата, можеше и да се поздравят с успеха. Но според показаното и от двата отбора мачът логично завърши без победител.

Похвално беше, че се даде път на някои от младите футболисти като Илия Юруков и Станислав Иванов. Но Левски, за да може догодина да се бори за шампионската титла, трябва да привлече поне 3-4 добри нови попълнения. Дали те ще бъдат българи или чужденци - няма значение. Но такива играчи трябват, определено се вижда, че отборът трябва да бъде подсилен. Ясно е, че въпросът ще опре и до финанси.

В младите ми харесаха желанието и манталитетът, който показаха. Не се изплашиха от този мач. Илия Юруков игра силно. Това е похвално, но пак ще се повторя - само с юноши няма да стане. Нужни са нови попълнения, и то добри.

Дано този път на "Герена" изберат точни футболисти, които наистина да помогнат на тима. Такива като Николай Михайлов например. Не мога да не отбележа стабилната му игра. Ники трябва да бъде похвален. Изявите му вдъхват спокойствие и на защитниците пред него.

Георги Дерменджиев се старае. Вижда се, че се справя въпреки многото проблеми по състава. Габриел Обертан беше продаден, постоянно има контузени. Като добавим и отстранените Яблонски и Кабрал, а и висящото положение на Цветкович - това са играчите. Задачата му е трудна. Похвални са усилията на треньора и Павел Колев в тази тежка ситуация. Предстои им трудна задача - да направят добра селекция. Нужно е да се внимава много в този период. Класните футболисти са скъпи, а да намериш точен играч за малко пари си е изкуство".

Радослав Василев предизвика интереса на Левски

Национал от Черно море предизвика интереса на Левски

Василев дойде при варненци в началото на 2018 година