Левски ще сключи до седмица договор с Palms Bet и така букмейкърската компания ще стане генерален спонсор на клуба, пише "Тема спорт".

Споразумението за разширяването на партньорството между двете страни, което стартира миналото лято, е на финалната права. Преговорите се водят от повече от месец.

От "Герена" опитали да отмъкнат футболисти на Арда

От "Герена" опитали да отмъкнат футболисти на Арда

Не им се получило с Тилев и Ковачев

На 2 юли от компанията обявиха следното: "Palms Bet и ПФК Левски стартират преговори за разширяване на партньорството, като желанието и на двете страни е дългосрочно сътрудничество.

"Не се водят разговори за придобиване на акции на Левски и не се предвижда да се водят такива на този етап", коментира тогава Лъчезар Петров, изпълнителен директор на букмейкърската компания.

"Преговорите за сътрудничество са във фаза обсъждане за разширяване на маркетинговата стратегия, чиито основи бяха положение още в първия договор за партньорство между между Palms Bet и ПФК Левски, подписан в средата на 2020 г. Водят се разговори за генерално спонсорство от страна на Palms Bet, като тепърва ще се уточняват подробности, които ще бъдат дискутирани по време на предстоящи срещи между двете страни".

Ако разговорите с Palms Bet завършат с положителен вариант, има голяма вероятност Станимир Стоилов да се завърне начело на "сините".

Без мобилни телефони в съблекалнята на Левски

Без мобилни телефони в съблекалнята на Левски

За да не се повтаря случката със Здравко Димитров