Шефовете на Левски планират до края на месец септември сектор А на стадион "Георги Аспарухов" да се сдобие и с козирка, пише "Тема спорт".

Това е и целта на председателя на Управителния съвет на сините Иво Тонев, който е отговорник за съоръжението. В момента работата по централната трибуна продължава с пълна сила. Вътрешната й част вече е иззидана. Скоро тя ще бъде напълно готова и за монтаж на седалките.

Сините вече са получили техни мостри и предстои да бъде избран даден модел. Очаква сеобаче това да стане факт следващия месец. Ръководството на столичани се надява от новия шампионат секторът да може да приема публика. И това да стане дори помещенията в него да не са завършени на 100 процента.

Както е известно, трибуната в момента се строи, без клубът да плаща за нея. Всички приходи от билети след това обаче ще отиват в джоба на фирмата изпълнител. Така сините постепенно ще я изплатят. В сектора ще има 16 ВИП ложи и ресторант, както и места за медиите. Ще бъде изграден и музей.

Наред с това в трибуната ще се помещават и съблекалните, които в момента са в сектор В. След завършването й тя ще бъде най-модерната у нас.