Димитър Телкийски сподели, че водещото място за Левски във временното класиране на Първа лига не би следвало да е "опияняващо", а по-скоро да действа мотивиращо на тима.

"Обединението между феновете показва, че нещата в отбора са положителни. Обстановката е добра за работа и се вижда дори и на мачовете.

В игрови план няма промяна, но петте поредни победи дават самочувствие на отбора и той ще се подобрява оттук-насетне. Тепърва предстои по-трудното, а лошото беше, че треньорът дойде при заварено положение и не можеше да променя много неща. По всяка вероятност още се запознава с отбора, но победите ще му донесат спокойствие. Вижда се блясък в очите на футболистите, които искат да променят нещо. Има настроение в играта и това се забелязва от хората отстрани. Дано отборът да продължи така.

Славиша Стоянович: Левски е абсолютният гранд на България, Обертан е най-голямата звезда в шампионата

Славиша Стоянович: Левски е абсолютният гранд на България, Обертан е най-голямата звезда в шампионата

Специалистът с обширно интервю

Лудогорец участва в групите на Лига Европа, а това е причина да увеличим разликата пред тях. Първото място е повод за надежда и оптимизъм, но и е задължаващо. Трябва да показваме постоянство в мачовете, тъй като в някой от тях едното играем добре, а второто сме неузнаваеми. То ще дойде от добра поредица, която е сега.

Липсваше оптимизъм при "сините" привърженици през последно време и не смятам, че първото място е залъгващо. Видяхме срещу Берое, че стадионът бе посетен и това трябва да продължава по този начин", препоръча Телкийски.

Нуно Рейш: Страхотно е да подпишеш с най-големия клуб в България

Нуно Рейш: Страхотно е да подпишеш с най-големия клуб в България

"Ще се борим за спечелването на титлата и купата", заяви португалският защитник