Бившият вратар на Левски Димитър Иванков даде интервю пред "Дарик". Поводът бе 43-ия рожден ден на стража. 

"Първо си желая да съм жив и здрав, да се радвам на живота и семейството ми. Да сме все така сплотени и да се разбираме. И живот и здраве да се върна във футбола, вече ми липсва.

След края на кариерата ми бе важно за мен да обърна повече внимание на семейството ми, след това да караме стъпка по стъпка и да взема треньорски лиценз в школата в България. 

Аз с удоволствие ходя на "Герена" и сега на всеки мач подкрепям отбора. Последните години липсва на нас, феновете, трофеите. Но мисля, че скоро Левски ще се радва на Купа. Надявам се всичко да е наред с любимия ми тим. Виждам, че хората се завръщат по трибуните. Моят апел е да подкрепят Левски докрай. 

Определено Левски играе по-добър и организиран футбол, отколкото при Делио Роси. Неслучайно и успехите не закъсняха. Дай Боже тази година да се пребори и да ликува с титлата. На клуб като Левски не приляга цяло десетилетие да е без титла. Още в неделя съм на на мача с Ботев (Пловдив). 

Не искам да говоря за вратарския пост. Левски разполага с добри вратари. Митрев е страхотен страж. Направи грешки в последно време, но това е част от играта. Този пост е най-уязвим и всяка грешка се гледа под лупа. Левски има добри вратари. Важно е да са спокойни и да имат комфорта, който им дава и треньорът на вратарите", заяви Иванков.

Давиде Мариани - швейцарският маестро на Левски

Давиде Мариани - швейцарският маестро на Левски

Плеймейкърът е най-добре представящото се ново попълнение на "сините"