Организирани групи деца до 14 години ще могат да посетят реванша от Лига Европа между Левски и АЕК (Ларнака). Срещата е в четвъртък от 19:30 часа на "Герена". 

Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт: 

"Уважаеми левскари,

като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви съобщаваме, че двубоя - реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа между "Левски" и "АЕК" (Ларнака) може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 1 август, четвъртък от 19:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, включително.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук.

За допълнтелна информация, записвания и попълнени декларации - milen.zhelev@levski.bg.

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите - 31.07.2019 г., 19:30 часа".

Феновете на Левски единодушни: Съдията Мартинш беше 12-ият играч на АЕК!

Феновете на Левски единодушни: Съдията Мартинш беше 12-ият играч на АЕК!

"Никога повече да не свири наш мач!"