Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев остана сравнително доволен от трите точки, които тимът му постигна срещу последния във временното класиране Верея с 4:3. Той отдаде получилия се драматичен резултат на моментни отпускания в отбраната на "сините".

"Доволен съм от създадените положения. За пръв път правим толкова ситуации, вкарахме четири гола, но и пропуснахме. Всеки може да направи пропуски. Важното е, че създаваме. Ще започнем и да ги вкарваме", каза Дерменджиев, след което бе попитан дали е притеснен, че отборът му пусна три гола.

"Има върху какво да се мисли, но чак толкова не съм притеснен. Допуснахме три гола след наши грешки. Започнахме агресивно. Това беше една от задачите - да контролираме играта в тяхното поле. Получи се и вкарахме четири гола".

Головете в нашата врата ги отдавам на моментно отпускане, но въпреки всичко е гол. Новите играха малко - колкото да се покажат и да видят каква е обстановката. Тепърва ще се адаптират. Яблонски вдигна температура и докторът прецени да е по-далеч от групата", уточни Дерменджиев.

Левски спечели гостуването си на Верея с 4:3

Левски се върна на победния път, но допусна цели три гола от "боксовата круша" на Първа лига

Двубоят на "Трейс Арена" беше белязан от седем попадения, две дузпи, двама дебютанти, червен картон и головото завръщане на Валери Божинов