Австриецът Дени Алар подписа анекса към договора си за намаляване на заплатата си, съобщава Dsport.bg.
Близки до играча признаха, че таранът е решил да бъде съпричастен с трудностите на отбора и е поредният, който си намалява възнаграждението с 50%", докато трае кризата в страната, породена от пандемията.
Алар е под наем в столичния Левски, а правата му се държат Рапид (Виена).
Австриецът е поредният играч в клуба, който е изключително впечатлен от подкрепата на феновете на гранда в последните трудни месеци.
Източник: LAP.bg
Triono
на 04.04.2020 в 07:08:19 #35Steiner Бринел е за по-меки сплави и метали, използва се стоманена сачма , Рокуел е за твърди и е най-универсален използва се диамантена пирамида.... има и тест на Вайкерс
steiner
на 04.04.2020 в 04:33:54 #34От желязо въглеродната диаграма нямам никакъв спомен.Едни бурити се превръщаха в ледебурити с промана на температурата или обратно?Помня,че твърдостта се измерваше по Бринел и още някакъв...
Triono
на 04.04.2020 в 01:55:58 #33Пърфект С Рашидито имах разговор покрай това, че познавам една унгарка Жужа, която готви страшно и стана въпрос за гулаша. Той го публикува това, а Жужа ми подари унгарска книга преведена на френски , където има 9 вида гулаш, но нито един не е с джолан и с много по-малко съставки. Неговия е някаква смесена българска вариация, която бие всичко. Специфичното на гулаша е, че унгарците използват като съставка в гулаша тяхна специфична паста csipetke, тесто разточено до дебелина от 1мм накъсано на парченца, колкото нокътя на малкия пръст варено в зеленчуков бульон, не ползват олио, а свинска мас.
ChernotoVlechugo
на 04.04.2020 в 01:30:33 #32Пеевски си дарява много добре
Akademik
на 04.04.2020 в 01:29:43 #31МАХНИ СЕБЕ ПАПУНЯК
Akademik
на 04.04.2020 в 01:28:41 #30ПРЕМАХНЕТЕ никитУ невъзможно е да се дарява
ChernotoVlechugo
на 04.04.2020 в 01:23:12 #29Глупак, Шиши ще плаща до последно. Все пак знаем кой е най-големият фен на паразита от Подуяне
bobi_raf
на 04.04.2020 в 00:10:22 #28german
на 03.04.2020 в 23:24:36 #27йошито/австрийчето, сиреч/ най-подир кандиса, къде ще ходи
steiner
на 03.04.2020 в 23:08:40 #26боби,може да са го возили и до Витоша в багажника на колата.....
bobi_raf
на 03.04.2020 в 23:05:38 #25Poklon сердце, душа за левски подУяне! Тоя явно не носи на шамари
loko-pd
на 03.04.2020 в 23:02:01 #24Пляскайте му на говедото голям жест.
steiner
на 03.04.2020 в 23:01:22 #23Баварският колос е удължил договора на Ханзи Флик с 3 години.Отлична новина.
steiner
на 03.04.2020 в 22:59:41 #22Щайнер Как е положението там долу при вас, народа ходи ли на плаж? Майтапиш ли се?Стей ат хоум заповед на губернатора.5000$ файн и/или 1г.пандиз
edin_chovek
на 03.04.2020 в 22:43:43 #21Triono на 03.04.2020 в 22:01:34 #16 Жоре-поре А ти с к’о тренираш за да не атрофират твоите огромни мускулатурни групи и последваща спаднала трудоспособност. --------------------------------------------- Бичкия , отвреме - навреме като не съм препил лицеви опори и упражнения с дъмбел . Правя си такива кръгови 20- 30 лицеви , после дъмбела , после 1 минути почивка . Тва 4-5 минути . След четвъртият път така ми се допива , че зае.бавам за една седмица
Triono
на 03.04.2020 в 22:34:21 #20Пърфект ще го питам , правих я веднага след неговия пост и не записах и така си отиде бъдева. С негово разрешение публикувам за академиците рецептата на гулаша, аз излизам да взимам жолана , другото го имам: “Та сега гулаша: задушават се лук, морков и чесън в олио леко. Прибавят се по 1 ч. л сол и захар. Добавят се нарязани на кубчета 1 червена и една зелена чушка (капия или калфорня - както е там при вас в Хамерика/Канада. Даже сорта калфорня за мен е по-подходящ . Сорт Калифорния, ама се правя на хамериканец). След един-два гълтока виски/водка/ракия се добавя телешкия жолан (там при вас той е великолепен, за разлика от бг телжолана). Като замирише на чудешно телешко се добавят кимион на вкус, дафинов лист,чер папер, червен папер, лъжица-две брашно и топла вода умрено, докато леко покрие сместта. Като жолана стане полуготов (пробва се) се добавят картоф-два, нарязани на кубчета. и ако трябва, още малко топла вода. накрая сосът трябва да е нещо средно между супа и яхния. Точно това отличава гулаша от другите манджи. В Унгария го сервират с лъжица.Да ти е вкъсно, Трионо! На теб, на Жужа и на всички останали около Вас! И не заборавяйте - това върви с оригинално унгарско Токайско червено вино! Трионо, забравих. Накрая добявяш ситно накълцан магданоз с чесън и няколко кубчета чисто масло и по желание чили или ситно накълцана зелена люта чушка. След което ще забравиш за дълго другите манджи.”
Triono
на 03.04.2020 в 22:18:43 #19Пърфет Рашиди трябва да публикува още рецепти, опитвал съм му и експресната домашна лютеница-става убиец. Сега ще изляза и ще си купя един beef shank да опитам гулаша му .
Triono
на 03.04.2020 в 22:15:36 #18Лади, ти кажа честно се колебах около 10 секунди, на английски е etching, но понеже от 98 година все по-малко използвам некадърно копираната дума от английски в български се объркАх, прости ми. И все пак отговори къде си в диапазона 1200-4000?
vladang
на 03.04.2020 в 22:12:56 #17Оппа,не споминай месец май ,че негрите от тирето имали самолетни билети за същия. А пък спешъл за Алар още по Нова година трябваше да е изгонен.Ама мениджърите...
Triono
на 03.04.2020 в 22:11:17 #16Щайнер Как е положението там долу при вас, народа ходи ли на плаж?