Намиращият се във все по-добра форма - Дени Алар сподели, че не се страхува от конкуренцията в атаката на Левски. Пред колегите от "Диема" той сподели очакванията си за следващия шампионатен мач на "сините" срещу Ботев, а също така говори и за целите на вековниците в шампионата.

В Израел: Не можем да се преборим за Станислав Иванов от Левски, искат го отбори от големите първенства

В Израел: Не можем да се преборим за Станислав Иванов от Левски, искат го отбори от големите първенства

Какво ще бъде бъдещето му?

Дени, на Левски му предстои мач с Ботев Пловдив. Какво очакваш от срещата?

- Ще бъде тежък мач, защото играем навън. Но ние знаем, че сме добър отбор. Трябва да продължаваме да играем, както го направихме срещу Етър, и да спечелим трите точки. Можем да го направим.

Вече срещнахте този съперник и го победихте с 3:1 на "Герена". Сега обаче Ботев е с нов треньор. Какво според теб се промени там с идването на Ферарио Спасов?

- Още не сме гледали записи с детайли от играта на противника. Но знаем, че ще се изправим срещу труден съперник. Няма да ни е леко, но ако се представяме така, както го правим напоследък, съм сигурен, че ще си тръгнем с победата.

Вече имате аванс пред Локомотив Пловдив на второто място и пред вас е единствено Лудогорец...

- Локомотив вече е след нас, а Лудогорец е много добър отбор. Необходимо е да продължим да печелим, за да поставим лидера под напрежение.

Левски е много близо до привличане на Ахмед Ахмедов от Дунав (Русе)

Левски е много близо до привличане на Ахмед Ахмедов от Дунав (Русе)

Вижте подробности

След доброто ти представяне в последния двубой срещу Етър (3:0) -вкара гол и направи 2 асистенции, очакваш ли, че пак ще бъдеш титуляр?

- Надявам се отново да играя. Срещу Етър се опитах да дам всичко от себе си. Накрая обаче решава треньорът. Искам да съм титуляр и в следващата среща.

Конкурираш се за място на върха на атаката с Найджъл Роберта, който в момента е контузен. Какво би му казал, за да го надъхаш?

- Конкуренцията винаги е важна. Найджъл е много добър играч. Аз нямам проблем с конкуренцията - тя те прави по-силен. Така че ще се радвам, когато той се завърне.

Какво се случва с контузените в Левски?

Какво се случва с контузените в Левски?

От началото на сезона на "Герена" се смениха няколко лекари