Новият нападател на Левски - Дени Алар, даде пространно интервю за медия в родината си, където сподели своите първи впечатления от "синия" клуб. Офанзивният футболист допълни, че Петър Хубчев е обещал да го върне в най-добрата му форма.

"Треньорът ме искаше от първия ден, каза ми, че съм бил неговият фаворит за поста и знае какво мога. Той ми обеща, че ще ме вкара във формата ми от времето на Щурм и иска да бележа толкова, колкото и тогава. И двамата искаме това да се случи", заяви Алар пред krone.at

"Миналият сезон беше една огромна грешка за мен. Просто никога не трябваше да се връщам в Рапид. Щурм искаше да остана и да преподпиша, но също така искаше отговор светкавично. Аз не го дадох и тогава дойде офертата от Рапид. Съжалявам, че я приех, защото имаше интерес от Италия към мен тогава".

"И въпреки всичко, аз тренирах на пълни обороти, влагах се постоянно в заниманията, но никой не го виждаше. И затова бях закотвен на пейката. Сега обаче имам абсолютното доверие на треньора, което е много важно", сподели още Алар.

Степан Хиндлиян: Феновете на Левски са били жертва на засада

Председателят на НКП на Левски: Нашите момчета са били жертва на засада

"Всички 45 българи са освободени от ареста"