Халфът на Левски Давиде Мариани продължава със силните си игри от началото на сезона. Швейцарецът вкара във втори пореден мач, разписвайки се на два пъти при победата на "сините" с 4:1 над Дунав в Русе. 

"Вкарахме четири гола наистина, честно казано, мисля, че можеха да бъдат 7-8. Важното е, че спечелихме. Предстои ни важен мач в четвъртък. 

Началото на сезона е точно такова, каквото си го представях. Работих здраво по време на подготовката. Мисля, че с този треньор ще се справим и още по-добре. Нещо, което липсва в моя характер, той ми го показа и ето, че успя да ме мотивира, а аз се справям още по-добре.

Харесва ми тази сгъстена програма. Ако питате мен, бих играл отново и утре. Няма как да си уморен. Лично аз нямам търпение да играем в четвъртък отново. Вярно е, че ще бъдем без невероятните ни привърженици. Те ще ни липсват, така че ще трябва да дадем нещо допълнително от себе си, за да спечелим. Чух, че ще има вход свободен за някои деца, те ще ни подкрепят.

В тези 90 минути резултатът за нас е 0:0. Както казах - европейски мач, феновете няма да са на трибуните, трябва да сме максимално концентрирани. С този треньор вървим в правия път", завърши Мариани.

Левски победи Дунав с 4:1 като гост

Шеметно начало на сезона за Левски на Хубчев, "сините" разбиха Дунав

Столичани с разгромен успех в Русе