Новото попълнение на Левски Давиде Мариани коментира трансфера си при "сините". Швейцарският халф подписа за 3 години с 26-кратните шампиони.

Полузащитникът идва от швейцарския Лугано със свободен трансфер.

Ето какво каза той за телевизията на Fairplay Agency:

"Много съм доволен, че подписах с Левски. Това е голяма стъпка за мен. Убеден съм, че ще постигна големи неща тук. Нямам търпение да започна да играя.

Снимка 361199

Източник: GettyImages

Едно от нещата, които ме убедиха, беше президентът на клуба и начинът, по който той представи проекта за мен. За първи път ще играя за клуб, който се бори за спечелване на титлата.

Това е най-престижният клуб в България и е добре познат в Европа. Ще се опитаме да върнем Левски там, където му е мястото.

Снимка 362574

Източник: facebook

Имах възможност да говоря и с треньора. Той е голямо име във футболния свят. Под негово ръководство вярвам, че ще имам възможност да подобря много представянето си.

Едно от нещата, които привлякоха сериозно вниманието ми, бе огромната фенска маса, с която те разполагат. Вече усещам тяхната подкрепа. Получих много окуражителни съобщения.

Левски подписа с Давиде Мариани

Левски обяви второ ново попълнение

По-рано днес "сините" се подсилиха с вратар

Гледах някои от мачовете на отбора. Говорих с част от футболистите на тима. Вече съм сигурен, че играя в отбор от сериозно качество, изпълнен със солидни футболисти, които ще ми помогнат да стана по-добър и аз самият.

Надявам се да се подготвим подобаващо за Лига Европа. Просто искам да изляза там и да играя.

София ми харесва много. Изпълнена е със забележителности. Аз съм тук да играя футбол, но този град ме кара да се чувствам като у дома си.

Харесвам Левски, харесвам феновете, всичко тук е чудесно. Ще покажа, че заслужавам да играя за този голям клуб. Само Левски!".

Снимка 362571

Източник: levski.bg