Давиде Мариани заяви, че най-голямата мечта на всеки един футболист в Левски е отборът най-накрая да вдигне трофей. Той сподели, че Славиша Стоянович е една от най-силните страни на тима и ще помогне за изпълняването на целта.

"Чувствам се страхотно в Левски. Наслаждавам се на престоя до момента. Играя по-силно с всеки изминал двубой. Сигурен съм, че силните ми мачове за Левски предстоят. Най-важни са победите и прогресът на отбора. Трябва да работим още много, за да продължим с победите. Не мисля много за първото място, защото съм концентриран върху предстоящия ни мач.

Тренираме много. Не трябва да се задоволяваме с това, което сме постигнали до момента. Винаги трябва да гледаме напред.Нашата цел е да спечелим всеки един мач. Ако го направим, ще завършим първи.

Нашата голяма мечта също е да спечелим трофей. Трябва да продължим по същия начин и да се подобряваме всеки ден. Ще има и трудни моменти, с които ще трябва да се справим.

Делио Роси искал да разкара Станислав Костов

Делио Роси искал да разкара Станислав Костов

Единствената причина за неговото оставане на "Герена" са контузиите на Буш и Ривалдиньо

Имаме и добър треньор, който има много опит и вече е печелил трофеи. Той знае как държи и да води отбора. Това е една от нашите силни страни. Започнах да играя футбол на две или тригодишна възраст. Оттогава това е моята страст. Откогато се помня, футболът е в главата ми. Дава ми най-хубавите емоции. За мен е сбъдната мечта да работя това, което обичам, но не го приемам за даденост, защото знам, че още много деца мечтаят за това. До 21-годишна възраст работих в банка. Първият професионален договор подписах на 22 години. Малко по-късно от другите. Това е част от моята история. Горд съм, че сега съм тук в толкова голям клуб, който се бори за титлата.

Много е хубаво да си в такъв гранд. Където и да отида в София, навсякъде има фенове на Левски, които ме спират. Така усещам, че играя за един велик отбор.

Любимите ми отбори в Европа са Ювентус и Реал Мадрид. Голям фен съм на Кристиано Роналдо. След като той премина в Ювентус, вече поддържам Юве. Харесвам България", сподели Мариани.