Давид Яблонски е играл срещу Дунав със скъсани бутонки. Това разкри самият той в страницата си във "Фейсбук".

Ето какво написа Яблонски в социалната мрежа:

"Бих искал да споделя с вас това, което ми се случи вчера. Като футболист в работата си и като всеки, който играе футбол, имам нужда от наистина подходящи обувки. Но номерацията ми наистина е голяма и имам проблем с намирането на подходящи обувки както в Чехия, така и в България. Преди всеки мач се моля да ми издържат бутонките и вчера преди мача виждам, че върха на едната обувка просто е за отписване. След няколко часа е мачът, никой няма същия размер като моя, нямам и време да намеря нови, какво да правя?!

Левски победи Дунав с 2:0

Делио Роси дебютира начело на Левски с победа (ВИДЕО)

Яблонски и Буш донесоха успеха на "сините"

Единственото, което ми хрумна, е да залепя върха на обувката със секундно лепило, което си нося в случай на нужда. Момчетата в съблекалнята ми се смяха и казаха, че това просто няма да издържи. През целия мач се молех да не са познали, а накрая... Залепената обувка ми донесе щастие.

Сега, обаче бързо трябва да намеря нови обувки и се надявам, че късметът ми ще продължи и по-нататъка и не е само в скъсаната ми, залепена обувка, която след мача вече е в толкова лошо състояние, че едва ли би издържала и крачка.

Благодаря на всички за подкрепата. Само Левски!", написа бранителят.