Давид Яблонски излезе със специално обръщение към всички в Левски, след като стана ясно, че ще бъде освободен от клуба.

Бранителят благодари за времето, което прекара на стадион "Георги Аспарухов".

Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович няма да играят повече за Левски, тъй като договорите им изтичат в края на настоящия сезон.

Официално: Левски се раздели с трима титуляри!

Официално: Левски се раздели с трима титуляри!

Кабрал, Цветкович и Яблонски няма да играят повече за "сините"

"Благодаря ви за всичко. За мен беше чест.

Само Левски!", написа Яблонски в профила си в "Инстаграм".

Левски без Давид Яблонски и Паулиньо срещу Черно море

Левски без двама титуляри срещу Черно море

Вижте кои са те

По-късно половинката на футболиста Дениса публикува дълго послание в друга социална мрежа, като се бе опитала да го преведе на български. Ето как изглежда то, без редакторска намеса:

"Исках да ти кажа няколко думи, защото мисля, че го заслужаваш. Този ден, когато дойдохме сред вас, никога няма да забравите. Времето ни учи да носим синя риза и сърцата ни са станали сини завинаги. Всяка победа беше удоволствие за нас да споделим с вас. Всяка загуба е споделена с вас. Аз ти го пиша, защото трябва да се сбогуваме.

Искам да ви благодаря за прекрасното време, прекарано с вас. Щастлив съм, че днес мога да напиша вашия език, защото сме се научили всеки ден. Сигурен съм, че ще ми простиш за всякакви грешки. Никога няма да забравя невероятната атмосфера в сектор Б. Винаги ще пеем песните ти. Радвай се, че си Левскар.

За нас беше чест!!!!!! Ще разкажем навсякъде за вас с обич и уважение. Винаги можете да ни пишете как сте. Ти си спомен за нещо красиво за нас. Моля те, не чети Вестници, които не могат да напишат истината!

Истината е винаги в човека, а не на хартия.

Благодарим ви за всичко, което направихте за нас!!!!!

Никога няма да забравя!!!".

Снимка 416033

Източник: От Facebook