Дарко Тасевски се чувства отлично след тежката травма на коляното, която имаше. В интервю за сайта Sportal.bg полузащитникът на Славия сподели, че е напълно възстановен и очаква с нетърпение сериозната част от подготовката на тима му за пролетния полусезон.

Сериозният спад във формата на отбора и 13-ото място в efbet Лига Тасевски отдава на текучеството на футболисти в последно време, но е убеден, че през пролетта "белите" ще намерят отново облика си.

Дарко изкара най-силните си години като футболист в България с екипа на столичния гранд Левски. Той сподели, че никога не е вярвал, че "сините" ще изпаднат в подобно тежко състояние.

Извън футболните теми Дарко Тасевски взе отношение и по политическия скандал между България и родината му, казвайки, че като цяло страни от подобни теми, но не му харесва, че се е стигнало до това напрежение.

Македонецът разказа и за спомените си с екипа на Левски, където по думите му се е превърнал от момче в мъж, както и за престоя му по терените на Израел и Тайланд.

Андриан Краев не замина за Хърватия с Левски

Андриан Краев не замина за Хърватия с Левски

Футболистът има пробелм с адукторите