Председателят на Управителния съвет на Тръст "Синя България" Даниел Стрезов не е сигурен, че изпълнителният директор на Левски Павел Колев получава пълната свобода в клуба.

"Дали Павел Колев получава свободата в Левски, която искаше? Честно казано, имаме леки съмнения в това нещо. Ето например назначаването на спортен директор. Павел Колев от момента, в който беше назначен за изпълнителен директор на клуба, във всяко второ интервю, подчертаваше колко е важно клубът да има спортен директор. И спорният директор беше доста изненадващо назначен, веднага след първото интервю на Петър Хубчев, когато той също намекна, че настоява да има човек на тази позиция, възможно най-бързо.

Друг интересен факт е, че станаха два месеца, откакто Ивайло Петков е спортен директор и той все още не е дал нито едно интервю. В момента изпълнителен директор на Аякс е Едвин ван дер Сар. Не съм сигурен дали ако утре Ван дер Сар замести Павел Колев, при свободата, която той има в момента, ще постигне много по-добри резултати", каза той пред "Спортал".

Павел Колев: Решихме, че школата се нуждае от реформа без участието на Боримиров, не виждам драма в това

Павел Колев: Решихме, че школата се нуждае от реформа без участието на Боримиров, не виждам драма в това