Състезателят по кикбокс и привърженик на Левски - Даниел Илиев излезе с интересен статус във Фейсбук, описвайки по колоритен начин своето виждане за ситуацията на "Герена":

Ето какво написа той:

"Дами и господа, добре дошли в театъра на абсурда!

Мястото, където всеки може да се качи в едно рент-а-кар ферари с цвят черен, да изпуши някоя и друга шиша в Streetbar&Co, да потича за здраве из стълбището и паркинга на Милениума, да хапне някоя и друга Софийска баница и след това блажено да накриви вратовръзка, да изтегне фино краченце, показвайки чудновати боти посред лято и накрая да изпие някой и друг литър не каква да е, а зеолитна вода. Разбира се, студена! И разбира се - направо от бутилката! И всичко това докато си въобразява, че е мулти-милиардер със синя кръв, пратен и приеман като месия от някакво туземно простолюдие на другия край на света. И най-важното - всичко това БЕЗплатно!

Наско Сираков: Оставих ви Диксън, за да го раздърпате като питбули

Наско Сираков: Оставих ви Диксън, за да го раздърпате като питбули

Вълка с обяснение

Някои от главните герои в този драматичен спектакъл са стари познайници на широката театрална публика: Нас Покера и Благo Джизъса (известен и като Белия Зъб), но има и нови лица като младата Джозефина Диксън.

В основата на сюжета стоят 100-150-250, че и повече милиона долара или евро или квото там дойде, един мол и до него някакъв си там стадион на някакъв си там отбор, практикуващ странната за Америка игра "сокър".

Очакват ви наистина незабравими вълнения, изненадваща кулминация и още по-неочаквана развръзка! Премиерата е в четвъртък, или най-късно в петък вечер, ако ли пък не - то другата сряда, но вие не сменяйте канала, както се казва, пардон театъра. Забавата е гарантирана! За вас го правим! Ако лъжем - милионер да станем, както обича да казва Нас Покера. Приятно гледане!"