Директорът на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров коментира успеха на набор 2003' вчера срещу ЦСКА с 2:0, с който "сините" спечелиха държавното първенство.

"Показахме повече аргументи и желание за победа. През първото полувреме играхме по-сковано, може би защото е финал. През второто полувреме момчетата се успокоиха и видяхме хубави неща. Головете са плод на комбинации, които тренираме. Това е един от най-талантливите набори в нашата школа. Надявам се с тренировките и времето да усъвършенстваме качествата на всяко едно от децата и да видим тяхното израстване", заяви Боримиров.

"За да налагаме юноши, се иска смелост. Те са бъдещето не само на Левски, но и на българския футбол. Те са стигнали до предела на развитие на 17 или 18 години, и треньорът на мъжкия отбор трябва да доразвие качествата им, а не да се оправдаваме, че не са добре развити", добави директорът на школата.

Станимир Стоилов: Парите за Левски се хвърлят на вятъра, Роси не се интересува от клуба

Станимир Стоилов: Парите за Левски се хвърлят на вятъра, Роси не се интересува от клуба

"Хора далеч от футбола не могат да дават оценки на играчи или да преценяват кой ще е треньор", смята селекционерът на Казахстан