Не се водят преговори за смяна на собствеността в Левски. Това обяви изпълнителният директор на "сините" Даниел Боримиров пред БНТ. Той и други легенди на клуба взеха участие в приятелски мач срещу ветераните на Поморие.

След като вчера мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, категорично отрече, че преговаря с турски бизнесмен за смяна на собствеността, Даниел Боримиров заяви:

"Нямам такава информация, така че на този етап Левски си е в Сираков".

Легендите на Левски сътвориха футболен празник в Поморие

Легендите на Левски сътвориха футболен празник в Поморие

Наско Сираков присъства на събитието

Други от участниците в шоу-мача - Станислав Ангелов и Валери Божинов, коментираха назначението на Николай Костов за старши треньор на Левски.

"Вярвам, че ще помогне и ще доразвие клуба. Имам странични наблюдения от неговата работа, има страхотни идеи, ако успее да ги приложи, може би нещата ще се получат добре за отбора", каза Ангелов.

Левски стартира продажба на абонаментни карти за сезон 2023/24

Левски стартира продажба на абонаментни карти за сезон 2023/24

"Абонаментната карта е не само пропуск за футболните срещи в нашия дом, но и един от най-големите жестове на морална и финансова подкрепа към любимия клуб"

"Това, което виждам от няколко дни, работейки в клуба и виждайки отношението на г-н Костов и неговият щаб, съм сигурен и убеден, че Левски ще има едно ново лице и ще бъде много по-различен", заяви Божинов.

От вчера Валери Божинов започна стаж на стадион "Георги Аспарухов", под ръководството на Николай Костов.