Легендата на Левски и настоящ председател на УС на клуба Даниел Боримиров коментира пред "Мач Телеграф" Kонгреса, който се проведе на 18 март. Припомняме, че Бербо събра само около 12% от клубовете, които имат право на глас, а те го избраха за президент на БФС.

"Това си е чисто и просто фарс. Точно хората на Бербатов обжалват до ден днешен решенията от Конгреса, който се проведе миналия октомври. Съдът още не е излязъл с решение по този казус. Как може при това положение да се прави нов Конгрес?

Още повече именно Бербатов настоя представители на ФИФА и УЕФА да проследят Конгреса, а такива не видях миналия петък. Бербатов сам си противоречи, а действията му са в ущърб на българския футбол. И още нещо - когато се организира, първо се изпращат покани до клубовете, а те от своя страна пращат до БФС кой ще ги представлява.

До Левски такава покана не е постъпвала. Явно така е било за всички отбори в еfbet Лига, а само ЦСКА бяха в залата... Истината е, че няма как Конгресът на Бербатов да е легитимен, когато на него са присъствали само 12% от клубовете", сподели Боримиров.

Левски създава дубъл в Трета лига

Левски създава дубъл в Трета лига

По желание на Мъри