Бившият футболист на Левски Далибор Драгич ще подкрепи "сините" от трибуните в предстоящия финал с ЦСКА мна 15 май. Защитникът, вдигнал 3 шампионски титли на България, както и две Купи, се очаква да бъде в Сектор "В" на националния стадион "Васил Левски" в компанията на своя син Алекса Драгич, който сега е играч на Борац Чачак.

Септември отървава Левски от "грешниците"

Септември отървава Левски от "грешниците"

Здравко Димитров и Димитър Костадинов няма да играят повече на "Герена"

"Идвам в София още в събота. Ще бъда със сина ми. Искам да гледаме заедно финала, да усети емоцията. Всички чакаме много този трофей. С връщането на Станимир Стоилов отборът на Левски пак е възкръснал. С него клубът стъпва там, където е бил преди и където му е мястото. Всичко лошо, което до момента се случваше, е зад гърба ни. Ако нещата са наред, в неделя ще вдигнем пак трофей за радост на привържениците в България и тези по света", заяви за Труд сърцатият бранител от близкото минало.

Драгич признава, че отдавна не е бил на мач на "сините", но подчерта тенденцията да не губи от ЦСКА, когато е на терена и дори на трибуните.

"От много време не съм гледал на живо Левски, признавам. Липсва ми това. Ще е удоволствие да бъда на стадиона и да донеса късмет. Мисля, че съм единственият чужденец, който няма загуба от ЦСКА. Бих ги и с Черно море, с Марек направихме 2:2. И като фен съм идвал на дербито, докато играех в Австрия, пак не сме губили", добави Драгич.