Бившият благодетел на Левски Майкъл Чорни даде интервю на полувремето на двубоя между "сините" и Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

"Отдавна не бях гледал Левски, въпреки че следя отбора. От това, което видях през първото полувреме, Левски се е подобрил, харесва ми как играе. Въпреки че ще е трудно, желая на всички фенове на Левски победа. Поздравявам всички в Левски с добрият треньор, с добрите футболисти, с доброто разбирателство и приятелство в Левски. Радвам се за Наско Сираков, когото видях, и за другите от Левски, които видях. Всички фенове на Левски имат поздрави от мен. Обичам България и Левски", каза той на полувремето на двубоя в Израел.

АПОЕЛ - Левски, 0:0, (Развой на срещата по минути)
на живо

АПОЕЛ - Левски, 0:0, (Развой на срещата по минути)

Няколко добри възможности за "сините'

"Много се радвам, че ги видях, не се бяхме виждали от дълго време. Говорил съм с Батков, но останалите ги виждам рядко. Радвам се, че ме поканиха на днешния мач и нямаше как да им откажа. Радвам се на добрата игра на Левски", каза той за срещата си с делегацията на "сините".

"Харесва ми Левски, обичам Левски, но моето време отмина, дойдоха други хора. Радвам се за Наско, за момчетата, за отбора, за всички фенове", завърши Чорни.