Халфовете на Левски - Борислав и Радослав Цоневи, заяви, че не спират да броят дните до завръщането им в игра. Двамата получиха тежки контузии в рамките на няколко дни - скъсани кръстни връзки на коляното.

Те претърпяха операции, като очакванията са да се възстановят за около шест месеца.

Близнаците Цоневи говори в предаването "120 минути" по БТВ. Братята признаха, че нямат търпение да започнат да играят за любимия си клуб, но това ще стане само с много работа и търпение.

"Вече, като по-порастнали, разбрахме колко обичаме клуба и колко много ни е дал. При дебюта ни за Левски бяхме притеснени, тъй като имаше много добри футболисти тогава. Сега е моментът, в който да помогнем на клуба - когато е опрян в стената. Контузията се случва за секунди и после няма връщане назад. Трябва търпение до завръщането ни, трябва да запазим позитивното в себе си", обясни Борислав.

Неговият брат Радослав пък добави, че веднага щом е видял брат му как пада на тревата в началото на мача с Ботев Враца е разбрал, че Боби има тежка травма.

Снимка 496251

Източник: Официален сайт на Левски

"Не беше много приятно, когато напуснахме Левски, но вярвах, че един ден ще се завърнем в клуба. Когато Боби падна веднага си помислих най-лошото. След това той ми се обади и ми каза, че много го боли коляното. Аз още не бях излязъл от шока от моята травма. Оперираха ни по едно и също време, след това се възстановяваме заедно. Така ни е било писано. Гледам постоянно дните и броя кога ще се завърнем в игра", каза Ради.

От Левски чакат Джон Ингълс за новия договор на Станислав Иванов

От Левски чакат Джон Ингълс за новия договор на Станислав Иванов

Когато споразумението бъде постигнато, Иванов ще бъде върнат в титулярния състав на "сините"