Бившият играч на Левски Валери Божинов сподели пред "Мач Телеграф", че иска да види всички фактори на "Герена" обединени. Според него само по този начин отборът може да се изправи и да продължи напред.

"Аз винаги съм бил на мнение, че в Левски трябва всички да са обединени. Винаги съм бил на мнение, че и в България всички трябва да бъдем обединени. Само тогава сме силни. Винаги съм искал най-доброто за отбора си и за страната си. Когато има разделения, няма и успехи, просто нещата не се получават.

Божинов: Звъннах на Коко Динев, за да ме запознае с Алисия

Божинов: Звъннах на Коко Динев, за да ме запознае с Алисия

Ето какво каза той

И Станимир Стоилов, и Наско Сираков са много големи легенди. Това са хора, които са постигнали много и са направили много за Левски. Това, което се случва със сигурност на никой, който обича клуба, не му е приятно. Сигурен съм, че двамата могат и трябва да направят така, че Левски да се върне там, където му е мястото.

Да бъде шампион да играе в Европа и да преследва класиране в Шампионска лига. Да продава и купува футболисти и да развива млади таланти. Да направят един модел, който да бъде за пример на всички отбори в България. Всички искаме обединен Левски.

Божинов получи от Николета... червило

Божинов получи от Николета... червило

Нападателят се зарадва на подаръка

Дали има проблеми, не мога да коментирам, защото не съм в кухнята. Мога да говоря за обединение в доброто за отбора. Това важи и за всички българи. Трябва да сме всички заедно, за да имаме правителство, спорт, бази и стадиони. Така ще вървим напред и ще израстваме.

Искам да има силен Левски и ЦСКА, които да са конкурент на хегемона Лудогорец. Другите страни се развиват, а ние тъпчем на едно място. Мисля, че когато Наско Сираков и Мъри Стоилов са единни и имат еднакви виждания, могат да постигнат много заедно с феновете.

Привържениците са неизменна част от нашия клуб. Без тях няма да бъде постигнато, каквото и да било. Те го показаха и продължават да го показват с всичко, което правят за клуба. Дай Боже, другата година отборът да се бори за шампионската титла и да играе в Европа.

Психоложка на националите за Николета Лозанова: Възможно е да ревнува...

Психоложка на националите за Николета Лозанова: Възможно е да ревнува...

Вижте какво още каза тя

Без силен Левски и ЦСКА няма как да има прогрес в нашето първенство. Аз съм против всичко това, което се случва в момента. Моето мислене и виждане е съвсем различно. Минал съм и съм израснал в много големи отбори. Това разединение не е нормално и удря по реномето на Левски. Това не е приятно. Мъри Стоилов е много голяма фигура за Левски, както и Наско Сираков. Феновете също, те са много важни.

Николета Лозанова брани честта на Божигол, заяде се с Петър Хубчев

Николета Лозанова брани честта на Божигол, заяде се с Петър Хубчев

"Когато името ти вече говори за теб, след годините труд на изграждането му, няма никакво значение, че някой премълчава "компетентната" си преценка"

Тези три основни фактора са най-важни. Може да се направи план и структура, с която клубът да работи правилно и да се развива години напред. Това е моето желание. На феновете съм много голям длъжник и много ги уважавам. Те са невероятни! Публиката на Левски е наистина огромна, както и тази на ЦСКА. Аз като левскар е нормално да си подкрепям отбора. Мисля, че всички трябва да си простим в името на нашия клуб. Всеки прави грешки, но затова сме хора, за да си простим и дадем втори шанс.

Николета: Прелестите ми са само за Николай Михайлов

Николета: Прелестите ми са само за Николай Михайлов

Двамата се радват на любовта си

Всеки от нас има его. Всеки си мисли, че вижда и разбира нещата, но когато става въпрос за Левски трябва всеки от нас, хората, които обичаме отбора, да направи компромис. Тук става въпрос за Отбора на народа!", категоричен е Божигол.

Николета ще има да взима: Валери Божинов е новият Принц на Китай

Николета ще има да взима: Валери Божинов е новият Принц на Китай

Всички необходими, а дори и някои излишни, екстри за българина