Едно от новите попълнения на Левски - Борислав Цонев, даде интервю пред "Канал 3". Офанзивният футболист дебютира срещу Етър и донесе победата на "сините" с 2:1. 

"Щастлив съм, че отново съм на "Герена" и мога да помагам на отбора. Чувството да вкараш гол на стадион "Георги Аспарухов" е неописуемо. Когато сме се събрали такава група от играчи, които знаят какво е Левски е много по-лесно, знаеш, че всеки ще скочи и ще се раздава максимално", започна Цонев.

Снимка 496011

Източник: levski.bg

"Решението да се върна не беше трудно. Аз лично не усещам финансовите проблеми, които има клуба. Ние сме концентрирани върху играта. Надявам се занапред нещата да са нормални и да покажем на какво сме способни".

"Да бъдеш в една съблекалня с Валери Божинов е нещо уникално. Неприятно ми е, че повечето хора не го приемат на сериозно, но за мен е удоволствие да работя с подобен футболист. Като стоя рамо до рамо с него ми вдъхва допълнителна увереност, предвид факта в какви отбори е играл", сподели халфът.

Левски обмисля да покани за треньор Вячеслав Грозни

Левски обмисля да покани за треньор Вячеслав Грозни

Украинецът води "сините" през сезон 1998/1999

"За първи път ще играя срещу ЦСКА 1948. За мен този мач е дерби на София, нищо по-специално. Надявам се да продължим с победите. Надявам се до зимата да покажем някакъв добър облик. Хубавото, е че голяма част от играчите се познаваме още от юношеските години. Фактът, че Георги Тодоров ни познава много добре, е голям плюс". 

"Със сигурност се очаква от мен да поема по-голяма отговорност, но това ще го покажа на терена. В момента не трябва да говорим за титли и купи. В предните години, когато имаше доста по-голяма финансова възможност и Левски не спечели нищо. В момента напрежението трябва да падне, защото сме се събрали по-млади играчи. Ние обаче сме такива характери, че винаги гоним победите, купите и титлите. Надявам се да успеем да направим нещо значимо", завърши Цонев.

Снимка 495034

Източник: levski.bg