Председател на УС в Левски - Даниел Боримиров, говори пред медиите няколко дни след победата на "сините" над Локомотив Пловдив с 2:1 в efbet Лига. Ето част от най-интересните теми, които засегна Боримиров:

"Усетих много положително мача с Локо (Пловдив). Благодаря на всички фенове, които дойдоха и подкрепиха отбора. Бяха съпричастни и към празника. Отдадохме почит в чест на нашия патрон. След това заедно всички тръгнахме от паметника към стадион "Георги Аспарухов". Мисля, че отборът по същия начин оправда техните очаквания.

В Левски не се притесняват от документите на Хубчев

В Левски не се притесняват от документите на Хубчев

Вече са му изплатени три пълни вноски

Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на феновете си. Това е начинът да ги върнем на стадиона. Все още няма яснота къде ще играем с ФК ЦСКА 1948, но техният отбор имат лиценз да играят в Бистрица, но тъй като те претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата между Левски и ЦСКА винаги се играят на Националния стадион, така че предполагам, че господин Найденов ще вземе правилното решение. Надявам се да се вземе бързо решението, тъй като смятам, че доста фенове ще дойдат на мача. Приходите ще бъдат за тях.

Мисля, че утре ще има информация за мача със Септември за Купата на България и къде ще се играе. Стоилов каза правилно и точно впечатленията си след мача. Повечето млади бяха стъписани, тъй като потенциалът им е друг и го видяхме в Турция. Надявам се след всеки един ден да израстваме и да вървим нагоре. Феновете ще бъдат нашият 12 играч и вторият спонсор. Ние водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще това да се обяви като факт. Ще направим анализ за това", анализира още Боримиров.

Георги Миланов получава повече игрово време в следващия шампионатен мач

Георги Миланов получава повече игрово време в следващия шампионатен мач

Извън групата пак ще остане Иван Горанов