Един от лидерите на Левски Борислав Цонев излезе със силна позиция във връзка с коментар на колегите от "Блиц", озаглавен "От братя по оръжие, до "ощипани моми".

Халфът опроверга категорично информацията, че е блъснал Цанко Цветанов при смяната си и добави, че винаги е давал всичко в името на отбора.

Ради и Боби Цоневи: От братя по оръжие до "ощипани моми"

Ради и Боби Цоневи: От братя по оръжие до "ощипани моми"

На „Герена“ трудно ще търпят подобно поведение, ако не настъпи промяна

"Ще нося името Боби Цонев и след футболната ми кариера! Когато коментират спортните ми качества, дори и да не съм съгласен отдавам правото на мнение на всеки, но когато се хвърля петно върху човешките ми качества, не мога да замълча. В конкретния случай се казва, че съм блъскал помощник треньора на Левски, което въобще не е вярно.

При моята смяна с Цанко Цветанов се прегърнахме, коментирайки неща от мача. Ако някой се съмнява може да го попита лично. Не е имало блъскане и не съм изразявал недоволство от смяната. Никога не съм го играл ""ощипана мома"", давал съм всичко от себе си за Левски. Минал съм през болки от контузии и дълги финансови паузи. Искам да нося с чест името си, а ако атаката не е лична, а срещу Левски да знаят, че Левски е вечен!!!", написа Цонев.