Бившият собственик на Левски Тодор Батков постигна много успехи начело на клуба. След него "сините" вървят надолу. Батков забавляваше и хората с култови изказвания. След като ви представихме бисерите на Димитър Пенев, няма как да не публикуваме и тези на адвоката.

Ето малка част от тях:

- Ей, Богу...

- Живко Миланов трябва да си гледа детето. Питайте жена му за трансфер.

- This british homosexual broke the game!

- Бях бесен на летището в Баку, защото не може всички да се покрият като плъхове.

- Идва някакво секюрити и ми казва: "Не може да летите, разполагайте се, утре в 7:00 часа ще потеглите". Бяха ни вкарали в гейта, който беше заключен и дори нямаше тоалетни. Бяхме заградени като овце.

- В съблекалнята казах на футболистите да не настиват. И да не прекаляват с наваксването на сексуалния глад от лагерите.

- Приемам забележката, че президентът на Левски е най-популярният човек в България и когато той говори, врабчетата мълчат.

- Какво друго ми остава освен да извадя Левски от първенството и да отидем да играем в шампионата на Шри Ланка или на Косово.

- В крайна сметка нашето първенство не е театър, а реално състезание.

- В Ловеч е като в Дивия запад, няма такова чудо!

- Ще трепем прасета напролет.

- Бием ЦСКА, доиграваме още 7-8 мачлета и сме шампиони.

Снимка 434241

Източник: LAP.bg

- Питах Гонзо как върви синът му в Левски и той ми каза, че тренира в 8 сутринта. А това вече е проблем.

- Изсипахме се в Лисабон като прабългарска орда - мъкнем с нас жени, деца, кучета и котки.

- Какво да им се плашим на тия?! Ние пътуваме с правителствения самолет, правим разходи за подготовки, а те са дошли с рейс.

- Аз съм вече на 55 години и нямах сили дори да го гледам по телевизията взривяването на Сектор "А". Затова заведох малката си дъщеря на кино. Не издържах, излязох и се обадих да видя как вървят нещата.

- Не търся публичност, не избивам комплекси, не съм бивш футболист. Обичам футбола, обичам Левски. Това е четвъртото ми дете.

- Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Аз ли да се съблека на 55 години по екип? Единствено знаят да си получат от Баждеков на датата пликчетата.

- Да продължават да грухтят.

- Левски не ми е бащиния, това е мисия. В същото време тя ме убива физически, емоционално и финансово.

- Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа - шок, Славия - шок, Иртиш - шок, Ботев в Пловдив - шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...

Снимка 434238

Източник: LAP.bg

- Тъжно е за Наско Сираков, аз разговарях вчера около 1 час с него. Разбрахме се днес да разговаряме, а аз няма как да го търся по "Фейсбук".

- Като ме гледате така, дали съм уплашен? 187 см съм висок, два пъти майстор на спорта, 110 кг тежа, сигурно изглеждам много уплашен.

- Денят на истината ще се случи.

- Литекс купуват мачове, но пак ще се осерат в Европа. С Гриша Ганчев няма как заедно да гледаме мач, защото той се крие в една барака.

- Наско Сираков даде много на клуба. В живота обаче няма нищо вечно. Явно е позабравен вече и иска хората да си припомнят за него. Наско Сираков даде всичко от себе си, за да стане Литекс шампион два пъти и седеше на коленете на шефа на Литекс на купони с фолк певици, а сега работи за успеха на ЦСКА.

Снимка 434185

- Ако Наско Сираков мисли, че е направил нещо европейско в Левски, жестоко се лъже. Да, имаше две много успешни участия в евротурнирите, последва драматичен провал с Тампере, драматичен провал в първенството, 16 точки разлика. Какво трябваше да направя? Повече от година не съм се чувал с него, но мине не мине, той се сети за мен и говори за мен.

- Хайде да не го коментирам този Сираков. Не отричам за неговия принос за тези успехи в тандем със Станимир Стоилов, Костадин Баждеков и група от 17-18 играчи. Но моя милост и моите пари не на последно място са в основата на успехите на Наско и Мъри.

- Нулев е шансът Левски да стане "Сираков и ко", докато съм собственик на този клуб. Нека ви кажа защо не искам той повече да се връща. След участието на Левски в Шампионската лига и постигнатите успехи, той не правеше абсолютно нищо. Той дори не се появяваше на стадиона. На мен ми бе нужен дотолкова, че преди това идваше на фитнесче и да играе джитбол и всяваше респект във футболистите, което при треньор-работохолик като Мъри беше достатъчно.

- Имам хубава коса, не е необходимо да си присаждам.

- Продавам пилета, вино и други неща, но не Левски и "Стандарт".

- Зловещ месец е август. Тогава срещнахме финландците, беларусите миналата година. Преди това Галатасарай, Динамо (Киев) и т.н. Надявам се на по-добра съдба този път.

Тодор Батков: Възможно е Левски да фалира

Тодор Батков: Възможно е Левски да фалира

"Такава хипотеза е малко вероятна, но е възможна"