След като Николай Михайлов излезе принудително контузен при загубата на Левски от Лудогорец с 1:2, "сините" останаха с един вратар в лицето на Пламен Андреев. Младокът пое и капитанската лента, но допусна попадение в последната минута, което се оказа победоносно за "орлите". "Мач Телеграф" се свърза с бившия вратар на тима от "Георги Аспарухов", Стефан Стайков, който коментира ситуацията.

Челен сблъсък за Левски с "Наглите"!

Челен сблъсък за Левски с "Наглите"!

Битият бит...Лудогорец шампион!

"Опитът на Николай Михайлов със сигурност ще липсва, но няма нищо лошо в това да играят младите. Но и Борислав Михайлов започна така кариерата си. По подобен начин и Димитър Иванков направи първите стъпки. Още преди да сключи договор. Беше на годините на Пламен Андреев. Но по-добрите вратари, а и други играчи, бягат в чужбина. В България винаги е имало силни вратари.

От Левски също са излезли много силни такива. Така бе през годините, защото в школата на отбора се работеше правилно. Всички отидоха да играят в чужбина. Още от малки ги гледам, че се стремят към други страни. Това е и причината на "Герена" да няма друг опитен страж. Преди ние не излизахме толкова, защото беше трудно да играеш в чужбина. По-добрите на поста играеха в Левски или ЦСКА. А сега на 16-17 години си тръгват, след като ги видят от някой голям отбор в Европа, че са силни. Инвестират пари в даден играч и после го продават.

Ситуацията с Ники Кръстев е пример за това как си изпускаме децата. Тренирах момчето преди години. Имаше много големи качества и си спомням, че игра и в едно дерби, което Левски спечели с 2:1 над ЦСКА. Но после постепенно формата му спадна и го отпратиха, вместо да го тупнат по рамото и да го вдигнат.

Колкото до Пламен Андреев, мисля че дори и по-рано трябваше да го пуснат срещу Лудогорец. Ники го болеше и това доведе до първото попадение за разградчани. Сега бранителите ще трябва да се вслушат в това, което ще им обяснява Андреев. Моментът е такъв - не се знае колко време ще отсъства Ники Михайлов. Андреев ще има възможност да се докаже и да се обиграе в наистина важни мачове. Трябва да е спокоен", заяви Стайков.

От Левски уверили Насиру, че ще му плащат редовно

От Левски уверили Насиру, че ще му плащат редовно

Ганаецът застрашава лиценза на "сините"