Бившият футболист на Левски Антони Белмонт сподели, че периодът на "Герена" го е превърнал в мъж. Французинът не успя да се наложи при "сините" и напусна. Тони определено ще запомни престоя си в родния гранд, където вкара първия си гол в професионалната кариера. Белмонт се разписа при победата с 1:0 над Берое. 

"Чувствам се добре след тази дълга контузия. Претърпях операция, но се появиха усложнения. Беше засегнат нерв и бицепсите ми бяха парализирани в продължение на два или три месеца. Не съм възвърнал пълната си чувствителност. 

Заминах за България, но сега желанието ми е да се докажа в Гренобъл. Контузията ме забави, но искам да дам всичко от себе си и да докажа на себе си, че мога да правя страхотни неща.

Напуснах Франция, защото бях изморен от образа на младото момче, който ми беше приписан. Исках да разбия този стереотип. В Левски прогресирах що се отнася до зрялост и начин на мислене. Левски е голям клуб, с много привърженици - до 30 000 на дербитата. Но всяко поражение объркваше нещата в клуба.

Имаше натиск, но мога да кажа, че израснах. Въпреки че миналия сезон имахме петима треньори, а аз не играх последните няколко месеца", заяви Белмонт пред "Le Dauphine Libere". 

Левски с три тренировки в Сандански

Левски с три тренировки в Сандански

"Сините" са подложени на сериозни натоварвания