На 19 февруари, неделя, "сините" привърженици ще станат свидетели на поредно историческо събитие с марката Левски, твърди официалния сайт на НКП на столичния гранд.

В деня, който цяла България ще сведе глави пред Апостола на Българската свобода, футболният, баскетболният и волейболният тим ще направят безпрецедентно обединение. Под мотото "В името на Левски" синият триумвират ще поднесе цветя пред паметника на своя патрон.

Вдъхновени от думите на кръстника на футболния тим Борис Василев-Боркиша, който предлага името "Левски", защото виждал в него "образец на смелост, ловкост и героизъм, на безпределна любов и на готовност за саможертва в името на народа", състезатели, треньори, ръководители и привърженици ще сведат заедно глави в знак на почит.

В 17:30 часа в зала "Универсиада" пък трите тима канят хиляди свои почитатели, за да станат свидетели на символично представяне на отборите.

Организаторите от Националния клуб на привържениците и Тръст "Синя България" са подготвили множество изненади и богата програма, която ще бъде разкрита в следващите дни.

Предложиха на Левски футболист на Теплице

Предложиха на Левски футболист на Теплице

Боримиров гледа Даниел Сунгол от чехите