Дългогодишният изпълнителен и финансов директор на футболния "Левски", Константин Баждеков, беше гост в YouTube канала "Неформално с Георги Петков".

Специалистът коментира "разнобоя", по думите му, между Наско Сираков и вече бившия треньор на отбора Станимир Стоилов:

"Наско беше готов да направи и невъзожното, за да бъде привлечен Мъри. И така и стана, той се съобрази с всички негови изисквания. Жалко е, че се стигна до разнобой между двамата".

"Станимир Стоилов поставям като номер едно сред треньорите, водили "Левски". Имаше и много добри специалисти сред чужденците, Люпко Петрович няма как да бъде пропуснат, но за мен Мъри е над останалите. Познавах го още като футболист, след това той надгради много, взе по нещо, научи детайлите и от тези, на които беше помощник, след което показа класата си, в това отношение", добави финансистът.

Снимка 618046

Източник: Георги Петков

"Дано Боримиров не само постигне, а и задмине успехите ми като изпълнителен директор на клуба. Най-искрено му го пожелавам. Елин? Всички да се обединят и да го подкрепят в момента, от това има нужда той", каза още Баждеков, който се върна и към времето, в което съвместно с Наско Сираков бяха директори на "сините":

"Беше ми дал генерално пълномощно. Това е показателно за тотално доверие. Останахме в добри отношения и до този момент. Аз също винаги съм му имал доверие".

"За да се запази "Левски", начело на клуба трябва да бъдат не само хора, които наистина го обичат, но и такива, които разбират управленската материя и имат възможностите да поемат подобна отговорност и да извършват правилно подобни действия", отчете Баждеков.

Елин Топузаков реши с какъв състав Левски ще опита да победи ФК ЦСКА 1948

Елин Топузаков реши с какъв състав Левски ще опита да победи ФК ЦСКА 1948

Двубоят в Бистрица започва в 20:00 часа и ще бъде ръководен от Георги Гинчев