Левски не е държавен отбор. "Сините" са се спасили благодарение на своите фенове. Това твърди бившият собственик на клуба Тодор Батков. Адвокатът е на мнение, че вечният съперник ЦСКА си заслужава съдбата.

„Никога не съм предавал Левски. Искам дебело да го подчертая. Никога не съм предавал Левски, но съм правил компромиси. Собствениците на Левски са ясни. На 23-и ще имаме Общо събрание и ще ги видите още веднъж. Това са хората, които бяха на онази прословута пресконференция."

„Не знам защо свързват Пеевски с Левски, но кажете ми в България, какво не свързват с Левски. Много се радвам да видя всички хора от онзи отбор тук, разбира се, че ще поздравя всеки един от тях. Ще стисна ръката и на Георги Петков. Радвам се, че Левски върви добре в момента, отборът играе привлекателен футбол. Левски не е държавен отбор, вие, които купихте акции, за да спасите Левски, държавата ли сте?"

„За ситуацията с ЦСКА говорих още през 2008 година. Тогава тяхните задължения бяха около 5 милиона към хазната. По това време Александър Томов казваше, че е по-добре да купува футболисти, отколкото да плаща данъците. Как може такова нещо? Тогава се е направили компримис и сега се стига до тази ситуация. Те какво искат? Сега да се пременят с нови дрехи, а да са си същите, с титлите и останалите неща. Да се прекръстят, ако искат, на ЦСКА 2, ЦСКА 3 или ЦДНА", допълни Батков.