Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че зимната селекция в клуба е приключила. Днес обаче треньорът на "сините" Петър Хубчев опроверга тези негови думи. В следващите дни на "Герена" може да се очакват входящи и изходящи сделки, въпреки проблемите, които босът Васил Божков има. 

При продажба на Холмар Ейолфсон, Левски задължително ще вземе централен защитник. Постоянно опция за тима е Кристиян Димитров от Ботев (Пловдив). Офертата на столичани за играча продължава да е актуална - 600 хил. лева. Освен това, столичани водят разговори и с централен защитник от чужбина с богата визитка. Халфът Мартин Райнов също ще бъде преквалифициран, ако се наложи. Бившият футболист на Берое бе ползван в центъра на ариегарда редом до Нуно Рейш по време тренировките в Сандански. 

Петър Хубчев: Селекцията в Левски е отворен процес

Петър Хубчев: Селекцията в Левски е отворен процес

"Доволен съм от първата част на подготовката"

На "Герена" не са се отказали и от Мартин Хашек. Чешкият полузащитник на Спарта (Прага) е предложен на "сините" от агент, близък до Васил Божков. ТОПСПОРТ вече писа, че Хубчев иска да обнови изцяло халфовата си линия, след като става все по-малко вероятно Хали Тиам да подпише нов договор. 

Сигурен титуляр през пролетта ще бъде Симеон Славчев. Националът се представя на високо ниво до момента, а освен това показва лидерски качества, което се харесва на треньорския щаб. 

Полският Лехия (Гданск) пита за ненужен играч на Левски

Полският Лехия (Гданск) пита за ненужен играч на Левски

"Сините" може и да се разделят с Франко Мазурек

Шефовете са готови да се разделят с един измежду Франко Мазурек и Филипе Нашименто, ако за тях пристигне адекватна оферта. Португалецът е с договор до края на сезона, като на този етап е малко вероятно контрактът да бъде продължен. 

Насиру Мохамед също бе спряган за продажба. Ганаецът обаче показва високо ниво по време на подготвителния лагер и ще получи шанс за изява през пролетта.