Бъдещият треньор на Левски Саво Милошевич вече работи по лятната селекция. 49-годишният сърбин постигна договорка с ръководството на клуба и той ще изведе сините на първа тренировка за следващата кампания.

Вероятно през следващата седмица от "Герена" официално да обявят назначението му. Това ще се случи след вечното дерби с ЦСКА, което е на 7 юни, сряда. Ако тимът обаче отиде на бараж за Лигата на конференциите, то официализирането да бъде забавено с още няколко дни.

Лудогорец - Левски, на живо
на живо

Лудогорец - Левски, на живо

Развой на срещата по минути

Милошевич наблюдава в родината си записи на играчи, които вече са били отсети от ръководството на клуба. Както е известно, такива има още от периода на Станимир Стоилов в отбора. Той напусна на 8 април. Наред с това и доста агенти са предложили играчи.

Преди време Лъчезар Танев призна, че ще помогне на Наско Сираков както в търсенето на нов треньор, така и на класни футболисти.

Очаква се Левски да осъществи и изходящи трансфери. Най-голям интерес от чужди тимове има към централните защитници Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, както и към дефанзивния халф Андриан Краев, пише "Тема Спорт".

Левски май отписа мача с Лудогорец - и Рикардиньо аут от групата

Левски май отписа мача с Лудогорец - и Рикардиньо аут от групата

Ето кои избра Топузаков