Бившият нападател на Левски Емил Ангелов - Бабангида е на мнение, че "сините" не отстъпват по нищо на Айнтрахт и се надява да ги види в групите на Лига на конференциите.

Той заяви пред "Мач Телеграф", че играчите на треньора Николай Костов дори са можели да победят германците в София.

"Решителен гол в последната минута е винаги хубаво изживяване. Публиката и играчите го заслужаваха. В крайна сметка Левски имаше много положения, които можеше да вкара. И Роналдо пропусна, а след това и Уелтън. Бих казал, че Левски изигра един много добър мач.

Левски започва от утре подготовка за реванша срещу Айнтрахт

Левски започва от утре подготовка за реванша срещу Айнтрахт

Първата тренировка ще бъде открита

От наше време не бях виждал толкова пълен стадион. Една хубава европейска вечер, хората бяха щастливи. Левски игра добре и се противопостави н съперника във всяка една зона. Една грешка беше допусната и от нея падна голът на Муани. Нищо не можем да кажем на Асен Митков. Той е младо момче и се развива. Чест му прави, че поиска топката в толкова опасна зона.

Пробва да се обърне и да създаде числено предимство на съотборниците си в средата на терена. Това е зона, която ако преминеш, даваш голямо предимство на тима си. Ставаше една голяма дупка за Айнтрахт.

В крайна сметка не му се получи, но той също игра силно и се вдигна след това. Възхитен съм от момчетата, че дадоха всичко. Левски е млад отбор и го чака светло бъдеще. Всичко беше на ниво и играхме като равен с равен. Бих казар, че дори ги изпуснахме. Мачът трябваше да е за Левски, но не си реализирахме положенията", казва Бабангида.

"Не сме обречени в реванша. По нищо не им отстъпваме. Ако не бъдем респектирани, ще ги отстраним. Сега е моментът Левски да покаже какво може и да отстрани германците. Левски е на 90 минути от влизане в групите. Сигурен съм и вярвам в тези играчи на Николай Костов", завърши бившето острие на Левски.