Талантът на Левски - Атанас Кабов сподели в интервю пред "Дарик", че се чувства напълно готов да се докаже със "синята" фланелка. В момента той се представя на високо ниво с екипа на Царско село, където е под наем.

"Отборът на Царско село има много качество, има голям потенциал, с няколко подобрения в отбора нещата в Първа лига ще са доста положителни за отбора на Царско село. Конкуренцията с останалите отбори мисля, че не е чак толкова голяма, с изключение на водещите отбори. Мисля, че Царско село показва доста добро ниво във Втора лига и със сигурност ще има много положителни моменти и в Първа лига".

"Да се надяваме, че да. Все пак всичко зависи от мен. Никой няма да ми даде шанс в Левски като подарък. Трябва да докажа, че го заслужавам този шанс и след това, когато го получа, трябва да се възползвам по най-добрия начин, за да мога да продължи да получавам и други шансове и да продължавам да играя".

"На този етап не съм имал разговори с никой от Левски. Да се надяваме, че лятото, когато се върна на тренировките, ще покажа, че заслужавам да ми бъде даден някакъв шанс. Готов съм. Ако не се чувствам готов, няма смисъл да се връщам в Левски. От доста години тренирам вече с първия отбор, знам каква е обстановката и напрежението".

Георги Дерменджиев застава пред медиите в петък

Георги Дерменджиев застава пред медиите в петък

Пресконференцията му е с начален час 15:30