Юношата на "сините" - Асен Митков даде специално интервю пред Левски ТВ, в което сподели своите впечатления от провеждащата се в Белек зимна подготовка, амбициите и очакванията за бъдещето си в тима.

Какво сподели още играчът може да видите във видеото:

"Чувствам се страхотно и пределно мотивиран за втория етап на подготовката. Баща ми е потомствен левскар, но никога не ми е налагал мнението ми, когато се стигна до това да се разбера с Йончо Арсов и Петър Карачоров да премина от Ботев в най-великия отбор на България.

Филип Кръстев става стотният футболист с мачове за Славия и Левски

Филип Кръстев става стотният футболист с мачове за Славия и Левски

Съперничеството между "сини" и "бели" е вече на 108 години

Притеснение не бих казал, а по-скоро свръхконцентрация да помогна на отбора и покажа качествата си. Изключително голяма е разликата между юношеския и мъжкия футбол. По-опитните ни помагат. Благодарен съм на всеки един от тях за отношението им към мен. Професионалният футболист трябва да проявява изключително много усилия, за да бъде на много високо ниво.

Всеки ден научавам нещо ново от Стоилов. Промени динамиката ми на играта и позиционирането ми във фаза защита и фаза атака. При мен няма опасност от главозамайване, защото знам, че без Божията помощ не мога да постигна нищо. Обичам да чета книги за личностното ми развитие и автобиографии на известни личности, и като всеки нормален тийнейджър да прекарвам време в интернет.

В момента чета автобиографията на Ван Бастен. Пожелавам си и вярвам, че Левски ще спечели Купата на България".

Левски се отказа от набелязаните беройци, Цонев остава

Левски се отказа от набелязаните беройци, Цонев остава

Има големи шансове да намали заплатата си