Седмицата започна и с добри новини за Николай Костов откъм кадрите, с които разполага. Треньорът на Левски ще може да разчита на двама играчи, които първоначално бяха отписани за двубоя. Става въпрос за Асен Митков и Джамал Ел Джемили.

За 18-годишния Митков бе обявено, че ще почива поне 2 седмици. Причината за това е, че се е бил сдобил с диагноза - комоцио от болницата в Стара Загора, където се озова след загубата с Берое. Младокът бе ударен в главата към края на срещата, а след това се почувствал зле в съблекалнята. Това накарало "сините" да действат спешно и да го закарат в болница. Там установили, че Митков е получил леко сътресение, но бързо ще може да се възстанови от него. И точно така се случи. Вчера халфът тренира наравно с останалите, след като се оказа, че няма никаква забрана за игра. При комоцио той дори нямаше да има право да се включи в заниманието.

Ел Джемили обаче пропусна и вчерашната тренировка. Прегледите, които му бяха направени, показаха, че травмата му не е толкова сериозна. Очаква се днес той да тренира наравно с останалите. А утре ще влезе в поне в групата за мача с Арда, в който "сините" ще търсят първа победа извън София и Пловдив, пише "Мач Телеграф".

Вратарят на Сливнишки герой скочил да бие Топчо насред "Герена"

Вратарят на Сливнишки герой скочил да бие Топчо насред "Герена"

Екшън от Трета лига