„Изключително съм доволен, щастлив съм, че се завърнах в Левски и имам голямо желание да играя отново за отбора“, сподели испанецът Антонио Аниете след завръщането си на „Герена“

Бившият играч на Нефтчи (Баку) подписа договор за 1+1 години.

„Обичам Левски, обичам града и като цяло имам само добри чувства. Просто имах желание да се върна тук, където бях много щастлив. Това е всичко. Има нови хора в клуба, но това се случва често във всички отбори – някой си тръгва, а друг идва на негово място. Ще се опитаме да изградим добър синхрон с хората, с които не се познаваме добре, за да успеем да запишем една добра година“.

„Все още не съм имал възможност да говоря с Люпко Петрович. Очаквам да постигнем максималното, трябва да бъдем амбициозни. Очаквам да спечелим всичко възможно – първенството, купата...Все още помня какво се случи на финала на Купата миналата година, когато не успяхме да спечелим...Искам да спечелим всичко възможно и също така да се представим добре в Лига Европа.

„Жалко е, че Бедоя вече не е тук. Надявах се като се върна да имаме възможност да играем отново заедно. Но така се случват нещата във футбола. Уважавам решението му и му желая всичко най-добро в бъдеще

„Следих абсолютно всичко свързано с Левски. Струва ми се, че изминалият сезон бе много добър за Левски. Тимът завърши втори, беше близо до шампиона Лудогорец... И както вече споделих, сега в отбора има много нови лица, трябва да се изчака малко, да се покаже търпение, за да може всички да се адаптират и да покажат най-доброто от себе си“.