Полузащитникът на Левски Андриан Краев коментира своето бъдеще. 24-годишният футболист направи това в подкаста на "Код Спорт", в което като интервюиращ влезе гостът Валери Божинов, а не водещите Красимир Минев и Владимир Памуков. Бившият нападател на "сините" попита Краев за плановете в кариерата и какво е чувството да носиш капитанската лента на тима.

"Първо искам да си почина максимално добре, защото наистина бе дълъг сезон и дори лятото не почивах. Чак сега ми се насъбра свободно време, в което най-вече да избистря мислите си. Ще мине почивката и ще видим какво ще излезе на хоризонта. Тогава ще седна и ще видя какво искам. Когато се трудиш всеки ден, имаш цел и я преследваш, си готов за успеха. Оставам здраво стъпил на земята и съм готов за това нещо", заяви Краев.

Той коментира и интересът към него от страна на Лудогорец. "Когато нещо ти е писано, то ще се случи в най-правилния момент. Не искам да взимам кардинални решения. В момента искам да изчакам максимално и да видя какви опции ще имам пред себе си. Също така да видим какво ще стане и с Левски. Разбира се, не го отписвам като вариант и да остана. Искам да остана. Но ще видим какво имам пред себе си и тогава ще седнем с моя агент и ще решаваме кое е най-доброто за моето развитие. Мисля, че съм на такава възраст, на която ми е време да се отправя за чужбина. Това ще е добре за мен като нова крачка в кариерата ми. Да си капитан на Левски на първо място е отговорност. Трябва да си авторитет и пример за останалите, да помагаш на другите. Да не ги предаваш във важните моменти. За мен е чест и достойнство, защото това е сбъдната мечта да съм капитан на този отбор, който е в сърцето ми", завърши играчът на Левски.

Наско Сираков с тежка присъда за Краев

Наско Сираков с тежка присъда за Краев

Мажоритарният собственик на Левски е разпоредил халфът да не играе до края на сезона