Левски има нужда от силен Андриан Краев, а такъв нямаше в петък. Халфът сбърка при първото попадение на Берое, но въпреки това не можел да приеме критиките, които бяха отправени от него, пише "Мач Телеграф".

Най-вече от Николай Костов, който дори го замени на почивката. И това не е само заради тази издънка, а за още куп грешки, които Анди е допуснал.

Саид Ибраимов намери плеймейкър за Левски

Саид Ибраимов намери плеймейкър за Левски

Решава голям проблем за "сините"

По принцип на "Герена" са доста внимателни с него. А причината затова е ясна. Националът все още не е подписал нов договор с клуба. Смяташе се, че двете страни са близо до сближаване, но това все така и не се случва. Колкото и усилия да се хвърлят от страна на треньори и шефове.

Краев бе спряган за трансфер в Лудогорец, но в момента никой не може да му гарантира нищо. Както бе и през лятото, когато се твърдеше, че едва ли не е със сигурен подпис с унгарци. Такова нещо обаче не се случи.

В момента продължават разговорите между "сините" и агентите му, които в момента са нови, след като Краев реши, че правата му трябва да бъдат защитавани от хората на брат му.

И той, както и Жереми Петрис, са от хората, от които зависи не само представянето на клуба, но и селекцията. В момента на "Герена" започват да стесняват кръга от имена,

които ще пробват да привлекат в редиците си. На този етап става въпрос предимно за играчи, които са извън нашето първенство. Тимът си отвори широки врати за това, след като се сдоби в паспорти за трима свои футболисти, които до този момент затваряха квотите са нови имена извън ЕС.

От Левски са погасили още над 2,5 млн. лева към НАП

От Левски са погасили още над 2,5 млн. лева към НАП

Очаква се и ново споразумение с приходната агенция