Халфът на Левски - Андриан Краев разкри повече подробности за претърпяната операция в Германия. Младата надежда на "сините" говори за болките, които е бил принуден да изтърпява по време на всеки мач, а също така даде яснота дали брат му Божидар отново ще облече екипа на столичния гранд. Ето какво каза той пред колегите от dsport:

Кокала: Феновете на Левски трябва да дадат пари, иначе как ще станат нещата?

Кокала: Феновете на Левски трябва да дадат пари, иначе как ще станат нещата?

"Левски ще победи в Стара Загора"

"Да, всичко мина наред. Вчера ме оперираха. Днес ми свалиха дренажите. Ставам, ходя. Ако всичко е наред, утре трябва да ме изпишат и да се прибирам към България. Това е най-важното.

Стигна се дотук да ме оперират в Германия. Една година ме мъчеше тази травма. Минах през какви ли не доктори. Имаше малки периоди, в които не ме болеше, но не отшумяваше болката. На обезболяващи играем последните 5-6 месеца, но най-сетне трябваше да се оперирам. Доколкото разбрах ми е възпалена пубисната кост. Станислав Костов е имал подобна травма. Описват го като футболна болест.

Измъчих се и имам чувство, че психологически ми е влязъл този проблем в главата, че няма да ми мине. Надявам се, че всичко ще е наред. Не го пожелавам на никого. Строго специфично е. На един му минава с времето, друг с операция, трети с упражнения. Много, много неприятна травма.

Искахме да го направим с треньорския щаб. Казват, че около месец ще трае възстановяването. Преценихме така, за да съм готов за началото на подготовката. Заради тази травма изпуснах две подготовки. Влияе ми на физическата форма.

Освен моето семейство и треньорът никой не знае, че съм контузен. Не исках да се разбира. Взимах силни обезболяващи хапчета. На мача не усещах болка, на другия ден беше много по-тежко, едвам ходих. Дълго време бутах и не се търпеше. Това беше най-правилното решение. Благодаря на треньорите, че се свързаха с тези специалисти.

Хубчев се развикал на фен по телефона и затворил, иска си парите от Левски

Хубчев се развикал на фен по телефона и затворил, иска си парите от Левски

Чака около 800 000 евро

Както казва Валери Божинов "Когато аз знам какво ми е, само аз си знам какво ми е". Не всичко е цветя и рози. Виждам един доста голям напредък при Мъри. Взехме и доста точки, което е хубаво. Видях статистиката, че за седем мача имаме шест сухи мрежи. След като направим една хубава подготовка, с новите попълнения ще сме още по-добри.

Не знам за брат ми Божидар. С него не е говорено нищо. Той си е тук сега почива. Спекулации са. Не си говорим много по тази тема. Ще видим какво ще стане с него. Искам да благодаря на феновете. Доста съобщения получих. Ще се опитам да се отблагодарим целия отбор през новата година. Дано спечелим Купата и да са живи и здрави. Да продължават да помагат така, както го правят", завърши Краев с обръщение към "сините" привърженици.

Велтон подписва с Левски на 11 декември

Велтон подписва с Левски на 11 декември

Всичко по преминаването му на "Герена" е договорено