Левски продължава да повтаря едни и същи грешки, започнати от стария собственик Тодор Батков. Това заяви един от акционерите в клуба Петър Шекеров, в интервю за "Диема".

„Най-големите притеснения в Левски трябва да бъдат свързани с две неща. Първото е, че Левски е на загуба и продължава да трупа загуби, които загуби в този случай, а предполагам и в предходните, се дължат на превишение на разходите над приходите. Т.е. Левски е похарчил повече, отколкото е спечелил. За съжаление почти цялата част от това превишение се е добавила под формата на заеми. Това е второто нещо, което би трябвало да притеснява клуба“, коментира Шекеров.

„През миналата година, когато Батков предостави акциите си, новите собственици обещаха, че тази практика ще бъде прекратена. Тя очевидно не е прекратена и през 2015 година е продължила под една или друга форма. 2015 година беше една от най-трудните в историята му, тъй като и собствениците споделиха, че Левски е пред угрозата да не получи професионален лиценз и тази заплаха беше абсолютно реална“.

„В тази връзка се налагаше да се правят доста плащания за покриване на изискванията. Това също е допринесло за увеличаването на разходите, но в крайна сметка не това е най-големият проблем“, каза още той.